Hacı Eyyüp Koç İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu olmak, öğrencilerin iyi birer okur yazar olarak iyi bir vatandaş olmak, günlük hayatta karşılaştığı problemleri çözen bireyler olarak onları bir üst öğrenime hazırlamak.

Misyon: Çocuklarımızın, özgüveni gelişmiş ne istediğini bilen, dürüst, sevecen Atatürk İlkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektir. Öğrencilerimize Çağdaş ve demokratik bir eğitim vererek onların onların iyi birer okur yazar olmasını sağlamak, hayatta karşılaştığı problemleri çözebilen, çözüm yolları arayan bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 12.50 / 17.40
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Şehir merkezinde toplu taşıma araçları güzergahında olduğu için okul servisine ihtiyaç duyulmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Sınıflar arası futbol ,voleybol ,badminton etkinlikleri yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz şehir merkezindedir.

WEB - https://hacieyyupkocilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kamberiye Mahallesi Seyfettin Sucu Sokak No33/A HALİLİYE/ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Öğleci

Yerleşim Yeri - Kamberiye Mh. Seyfettin Sucu Sokak No:33/a Haliliye/Şanlıurfa

Adres - Kamberiye Mahallesi Seyfettin Sucu Sokak No33/A HALİLİYE/ŞANLIURFA

Ulaşım Minibüs Hattı, Şahsi araç

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Haliliye Belediyesine bağlı olup Şehir merkezindedir. Okulumuz Köprübaşı Halkbankası ve Harran Otel´inin arkasında kalıp , otel ve bankaya 100 metre civarında uzaklıktadır. Meşhur Şanlıurfa pasajlarına da yürüme mesafesinde 70 metre civarında uzaklıktadır.